Episode #11 Hoe “deal” je met irritatie?

Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Een van de meest niet helpende emoties waar ik nog vaak door “overvallen” word is “irritatie”. OMG wat kan ik me soms irriteren aan anderen mensen. En dan niet eens om iets groots, nee de meeste tijd om minuscule dingetjes zoals iemand die te hard kauwt, of te hard ademhaalt. Of aan mensen die klagen en niets aan hun situatie veranderen. Mijn neiging in dit soort situaties is om te denken “als die ander nou gewoon even doet wat ik wil, dan komt het allemaal goed”. Met andere woorden als de hele wereld nou gewoon eens even naar mij luistert dan kan ik een rustig en vredig leven leiden. Maar zo werkt de wereld natuurlijk niet! Dus vandaag deel ik de 4 stappen die jou gaan helpen om vanuit een lage (irritatie) energie weer in een hoge (liefdevolle) energie te komen.

Enjoy

Wat ga je leren?:

  • Hoe je uit een irritatie modus kunt komen
  • Helpende affirmaties

Links Mentioned in this Episode

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.