Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.29Schermafbeelding 2018-02-11 om 11.31.35

Ok ik mag het even zeggen 🙂 ik ben mega trots op het resultaat. Vorige week nam ik mijzelf voor mijn eigen podcast kanaal te starten en nu een week later staat het er gewoon. Een eigen podcast kanaal op I-Tunes, hoe cool is dat?! En nee het is nog niet perfect, je hoort me nog affentoe slikken enzo, maar de boodschap is wel echt POWERFULL.

Voor diegene die nog niet bekend zijn met podcasts, een podcast is een soort Radioshow die je via je laptop of i-Tunes kunt downloaden. Mijn intentie met mijn So V’s Choice Podcast Show is jou helpen en inspireren op weg naar jouw ultieme geluk!

In deze eerste episode leer ik jou hoe jij je dag goed kunt beginnen door middel van een bewuste intentie.

Heb je het idee dat het leven jou leidt in plaats van andersom? En zou jij graag meer focus willen? In deze eerste podcast leg ik jou uit hoe jij d.m.v een bewuste intentie en alignment de controle weer terug krijgt. En ik vertel je wat werken

Wat ga je leren?

 • Hoe je een bewuste intentie kunt zetten.
 • Hoe je meer focus kunt creëren.
 • Hoe je de controle over je leven weer terug kunt nemen.

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbDe So V’s Choice Podcast show is ook te beluisteren via Spotify. Zoek op So V en dan komt de show tevoorschijn.

2 Comments

 1. Irene 19 August 2019 at 08:36

  Zo fijn om de basics weer eens te horen! Wie het ‘kleine’ eert, is het grote waerd. Niet ‘alle begin is moeilijk’ maar ‘alle begin is makkelijk’ :-).

  Reply
 2. Carlijn Van Den Boogaard 5 September 2019 at 22:42

  Dankjewel lieverd: zoooo blij mee!!❤️ Je inspireert me enorm en ondertussen ook mijn dochter die net aan haar 2e studiejaar Psychologie begint. Dus zo mooi en bijzonder het met al het andere wat we weten en voelen te ervaren😊🙏🏻

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.