Gepost op

Zet jouw klok gelijk met de fasen van de maan!

Written by Sophie Muuse (blogster voor So Vs Choice)

We gooien er speciale agenda ́s, to-to list, en planner apps tegen aan. Allemaal voor het verkrijgen van een succesvolle business, gebalanceerd leven (succes in jouw werk, gezondheid, geld en lichaam), en tijd te hebben om te genieten. Echter sta je er wel eens bij stil wat jouw natuurlijke ritme is? En welke effecten elektriciteit, computers, to-do ́s en al het moeten op jouw natuurlijke vrouwelijke krachten hebben? Dit gevoel kennen vast vele: Je hebt het gevoel dat je alles aan de wereld geeft, je hart volgt, maar elke 3-4 weken heb je een breakdown moment. Het gevoel van een burn-out, geen voldoening, weinig energie, je voelt obstakels op elke hoek, krijgt niets gedaan en alles wordt op de kop gegooid. Ook ken je vast wel van die onverklaarbare momenten dat je geen energie hebt of juist de hele nacht ligt te woelen in je bed.Dit zou wel eens te maken kunnen hebben dat je niet gelijk loopt met de natuurlijke fasen van de maan.Want wist je dat de maan effect heeft op ons energie niveau?

Dit geeft je soms de behoefte lekker terug te trekken en een ander moment te feesten en je te verbinden met anderen. Ook brengt het onze gedachten en indrukken van ons onderbewustzijn naar ons bewustzijn. Waardoor we soms heel veel ideeën hebben en een ander moment juist iets beter kunnen evalueren.

Als je bewust bent van de maan cyclussen creëer je harmonie in zowel jouw lichaam, leven, bedrijf en werk. Daarom nodig ik jullie uit om te gaan switchen van time management naar energie management.Eerst is het belangrijk te weten of je gelijk loopt met de fasen van de maan.Stap 1: Maak de komende maand aantekening over veranderingen in je:

  • Energie niveau

  • Gevoelens

  • Gemoedstoestanden

  • Eetpatroon & cravings

  • Seksuele zin met of zonder partner. Wanneer kon je iemand wel bespringen en wanneer had je echt geen zin.

Het maken van keuzes: wanneer maakte je belangrijke keuzes die zich ook tot iets manifesteerde? – Wanneer had je moeite met keuzes maken. Had je een dag een bleeh dag, geen zin om iets te doen, of juist de behoefte om iemand de oren van de kop te kakelen. Schrijf het op!Stap 2: Het herstellen van de natuurlijke ritmes in ons lichaam.

Dit zorgt ervoor dat je mee kan gaan met de stroming van de natuur in plaats van je waardevolle tijd en energie gebruiken om tegen de krachten van jouw natuur in te gaan.Wat kan je doen?Volg je energie level?– Geen zin om vandaag de deur uit te gaan, ga lekker niet. Heb je zin om die avond helemaal door te werken, werk de hele avond door.- Ga eens naar bed als de zon ondergaat en sta op als de zon opkomt.- Eet seizoensgebonden en lokale producten- Slaap geheel in het donker tijdens de donkerste tijd van de maan- Neem een wandeling in het volle maanlicht.- Breng de natuur in huis.Loop blootsvoets terwijl je bewust bent van de stappen.Give it a try. And stay tuned voor het vervolg! Dan gaan we ons bezig houden met welke activiteiten je kan doen aan de hand van de maan fase

Wie is Sophie Muuse?

Je kunt Sophie Muuse ook volgen via haar eigen Facebook Pagina: Walking mediation Mallorca 

Schermafbeelding 2017-08-16 om 14.57.28.png

Schermafbeelding 2017-08-01 om 20.59.38

Geef een reactie