Gepost op

Zomers welkom met een “Pink Sangria”

Written for So V’s Choice written by Tasty Foodsome

4

Wauw! Onze eerste blog voor So V’s Choice! Wat een eer en wat hebben wij er zin in! Vol enthousiasme zijn we begonnen met brainstormen over hoe food ons gelukkig maakt. ‘’Feel Good Food!”

De komende tijd willen wij jullie graag een kijkje geven in ons leven en onze keuken. Onze geluksmomentjes zullen wij met jullie delen. Wij hebben er zin in!

Omdat wij dit ervaren als een feestje willen wij jullie graag meenemen in deze sfeer en daar hoort wat lekkers bij. Want hoe leuk is het als je wordt verwelkomd met een drankje en een hapje als er iets gevierd gaat worden?
Het idee achter een welkomstdrankje is om iedereen meteen op z’n gemak te laten voelen en een ontspannen sfeer te creëren. En hoe fijn is het om iets in je handen te hebben, zodat je niet hoeft na te denken waar je deze moet laten ;-). En bij gebrek aan een gespreksonderwerp kun je het altijd nog hebben over het heerlijke aperitiefje!

Wij willen jullie graag verwelkomen met een Sangria. Maar dan niet de bekende rode vorm, zoals je hem waarschijnlijk kent. Wij gaan voor een witte Sangria met een onze twist! Het bekende recept is vaak met rode wijn, citrusvruchten en appel en komt oorspronkelijk natuurlijk uit Spanje. Deze vinden wij overigens ook heel lekker! Nieuwe dingen uit proberen en ‘’out of the box’’ denken, zorgt bij ons extra voor een gevoel van geluk.

IMG_3186

Wij hebben deze witte Sangria ons eigen gemaakt door er een ‘’pink touch” aan te geven! Het oog wilt natuurlijk ook wat! Roze staat onder andere voor passie en liefde maar uiteraard ook voor vrouwelijkheid en kracht. Wat is er nou mooier om deze combinatie in een glas te serveren?

Pink Sangria

 • Witte wijn
 • Bruisend water met a touch of grapefruit
 • Triple sec
 • Een grapefruit
 • Aardbeien
 • Frambozen
 • Granaatappel
 • Suiker
 1. Snijd de granaatappel door midden en sla de pitjes en een klein beetje sap eruit met een houten lepel. Meng dit met water en giet het in een ijsblokjes vorm en vries in. (doe dit een dag van te voren
 2. Snijd de aardbeien en de grapefruit in mooie schijfjes en doe deze in een glazen kan
 3. Giet de wijn en de triple sec op het fruit en roer dit samen met de suiker goed door
 4. Laat een paar uur trekken in de koelkast voor serveren
 5. Voeg het ijs en het bruiswater toe en roer nog een keer goed door
 6. Serveer in mooie glazen

💜 Proost en geniet! 💜

IMG_31813

 Schermafbeelding 2017-07-09 om 17.43.48

IMG_3183 

 Wie zijn Sonja & Meggie

Schermafbeelding 2017-07-09 om 18.20.51.png

Je kunt Tasty Food Some ook volgen via hun Facebook Pagina: TastyFoodSome 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie