Gepost op

Zo creëer jij een succesvolle money mindset [+ podcast ]

Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik jou vandaag advies zou geven over het creëren van een succesvolle “money mindset” dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Ik was wel de laatste persoon om jou advies te geven over geld. Werkzaam als psycholoog in vaste dienst had ik niet te klagen over mijn salaris, maar des al niet te min was het geld altijd op. En inmiddels weet ik hoe dat komt. Ik had namelijk talloze belemmerende overtuigingen over geld!

Mijn top 5 belemmerende overtuigingen:

  1. Als ik geld uitgeef is het weg
  2. Je kunt pas echt een goed persoon zijn als je zelf geen materialistische rijkdom meer nastreeft, denk aan Budha of moeder Theresa
  3. Als ik veel geld verdien doe ik anderen daarmee tekort
  4. Je hebt geen geld nodig om gelukkig te zijn
  5. Sparen is verstandig

In mijn podcast van vandaag deel ik met jou hoe ik mijn money mindset aan het transformeren ben, en hoe ik direct al het verschil op mijn bankrekening zie.

Ook deel ik 2 leuke opdrachten met je om jouw eigen succesvolle money mindset te gaan creëren.

Enjoy!

Klik op de PLAY button om de podcast te beluisteren, of HIER om de podcast via I-TUNES te luisteren.

Schermafbeelding 2017-07-23 om 09.28.19

Liefs Sophie

Photo by NeONBRAND on Unsplash

Wie is Sophie?

Schermafbeelding 2017-07-21 om 10.42.12

Geef een reactie