Gepost op

Van opgeslokt door een eetstoornis naar onafhankelijke power vrouw

Stephanie is een van mijn Ideal Customers, zij heeft meerdere workshops (waaronder de workshop “Happy & In Control”) bij mij gevolgd en ze volgt momenteel mijn 7 weekse Online Training.  Vanaf deze week is Stephanie een van So V’s Choice vaste schrijfsters. Stephanie is hersteld van een eetstoornis en zij zal maandelijks haar bijzondere groei en ontwikkeling met ons delen. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat ik deze reis van Stephanie op zo een bijzondere en unieke manier mag delen met jullie. Enjoy! …….Meet Stephanie

 

4

Written by Stephanie Roos, written for So V’s Choice 

Pfoe…mezelf voorstellen, dat vind ik nog knap lastig. Want wat ga ik hier allemaal beschrijven? En waar begin je precies? Omschrijf je alleen je hoogtepunten? Maar het leven kent ook dieptepunten, waardoor ik nu ben wie ik geworden ben. Ach ik zal in ieder geval maar beginnen bij het begin…. 

Ik ben Stephanie de Roos en dit jaar op 18 december mag ik 30 kaarsjes uit gaan blazen. Zie ik ertegenop? Nee… juist integendeel. Ik kijk ontzettend uit naar mijn verjaardag. Van jongs af aan zit er al veel energie in me. Als ik mijn ogen opendeed, was ik meteen aan. Toen ik kon kletsen, kletste ik de hele dag gezellig door. Ook aan beweging geen gebrek. Zelfs zo erg dat mijn ouders een anekdote over me hebben: ik wilde liever lopen dan in de buggy, dus wat doe je dan als klein meisje van twee? Juist ja… gewoon de buggy stuk maken. Zoals je hieruit op kan maken, ik was een lekker vrolijk, actief, spontane meid.

19720190_10154487735127257_1227109730_o.jpg

Mijn eindbestemming op dit moment is een onbezorgd leven waarin ik onafhankelijk ben en mij ultiem gelukkig voel en daarbij van mijn blog mijn werk heb kunnen maken door anderen te inspireren op alle vlakken. Werken vanuit huis op zolder, waar mijn kleine bureautje staat met mijn computer (zoals Carrie in Sex and the city) en allemaal inspirerende moadboards aan de muur… ik droom nog even verder.

De afgelopen tien jaar heeft bij mij bestaan uit herstellen van een eetstoornis, helaas ook weer terugvallen. Toch weer opgestaan. Inmiddels alweer vier jaar geleden mijn huidige man ontmoet en samen een dochtertje van twee gekregen. Na mijn bevalling is het helaas weer misgegaan, maar kan ik nu wel zeggen met overtuiging dat dit mijn laatste keer was. Ik ben nu zo anders opgestaan dan al die andere keren dat ik viel. Ik ben nog steeds bezig met zoeken naar mijn ultieme geluk. Maar ik voel dat ik dichtbij dat gevoel zit. Tijdens deze reis hiernaartoe ga ik jullie meenemen. Ook hierin zal ik af en toe nog wat vallen, maar je staat daarna zoveel sterker op. Overal leer je van. Daar ben ik van overtuigd.

19885695_10154487728617257_2037214649_o.jpg

Ik wil graag met mijn blogs anderen inspireren en laten zien dat niet alles over rozengeur en maneschijn gaat. Maar dat je door vallen en opstaan wel alsmaar dichter bij je droom komt en dus het ultieme geluksgevoel. Je leert van de momenten waar je niet gelukkig van wordt, door het de volgende keer anders aan te pakken of zelfs niet meer te doen. Ik wil me ultiem gelukkig gaan voelen. Mijn leven is niet perfect, dat is het leven van niemand (ook al lijkt dat op social media soms anders).

19987313_10154487715897257_843729022_n.jpg

Over vijf jaar kan ik zeggen dat ik anderen geïnspireerd heb om de meeste dagen van het jaar ultiem gelukkig door het leven te gaan en dat ik terug kan bladeren door mijn blog en mijn groei kan zien. Zoals Sophie het ook omschrijft, ik ben nu nog maar een klein plantje en tijdens mijn reis en de jaren die verstrijken gaat dit plantje uitgroeien tot een ultiem gelukkige levensboom!

En over een jaar….dan wil ik heel graag een eigen inspirerende website hebben waar ik dagelijks een blog post. De onderwerpen zullen heel verschillend. Ik wil gaan schrijven over dingen die mij enthousiast maken en dat zijn heel veel verschillende dingen. Het kan gaan om een fantastische koffie, restaurant, gezellig parkje, een product of een bepaalde bestemming. Maar ook over mijn eindbestemming (die continu aangepast zal gaan worden).

Stephanie

Schermafbeelding 2017-07-12 om 17.09.04.png

Je kunt Stephanie binnenkort ook volgen via haar eigen blogsite!

Geef een reactie