Gepost op

Korte mindset oefening voor meer rust & balans

“Ik zou zo graag meer rust en balans willen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen” als jij dit wel eens tegen jezelf gezegd hebt vraag dan HIER gratis de 1e stap aan. Met behulp van 2 korte video’s ontdek je wat jij vandaag nog kunt doen om meer rust en balans te creëren.  

Written by So V, written for So V’s Choice

Ben je op zoek naar meer balans en rust? Sta dan eens stil bij alle dingen die je nu al hebt. Klinkt misschien heel voor de hand liggend maar als je dit elke dag structureel gaat doen ga je echt een enorm verschil merken.

Ter inspiratie 15 dingen waar ik vandaag super happy mee ben 🙂

Enjoy

#liftyourselfuptohighenergy #lawofattraction

 1. Bonkie (de hond 😉 ) die me zo vrolijk wakker maakt
 2. De blauwe lucht
 3. Mijn inspirerende visionboard
 4. Mijn mooie ring
 5. De meditatie oefening die ik gisteren heb opgenomen voor mijn nieuwe mediatie album
 6. De verhoogde energie
 7. De nieuwe aanmeldingen voor de Online Training
 8. De inspirerende sessie gisteren met een van mijn Ideal Customers
 9. De mooie recensie die ik net binnen kreeg
 10. De buizerd langs de kant van de weg
 11. De vlinders tijdens de wandeling
 12. De liefde van Maurice
 13. Een avondje helemaal niets
 14. Het in het moment kunnen zijn
 15. Het ijsje van Pisa

 

Wie is Sophie?

Schermafbeelding 2017-07-14 om 14.10.51

Geef een reactie