Gepost op

Feel Good Festival Food

“Ik zou zo graag meer rust en balans willen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen” als jij dit wel eens tegen jezelf gezegd hebt vraag dan HIER gratis de 1e stap aan. Met behulp van 2 korte video’s ontdek je wat jij vandaag nog kunt doen om meer rust en balans te creëren.  

Written by Tasty Foodsome, for So V’s Choice

In de zomer kun je ons vaak vinden bij verschillende festivals waaronder natuurlijk foodfestivals. Wij genieten van de ambiance en de diversiteit. Niet alleen in het eten maar ook het publiek. Zo vrolijk en vaak kleurrijk. Overdag zitten wij heerlijk in de zon en ’s avonds genieten we net zoveel van de muziek, lampjes en natuurlijk de keuzemogelijkheden van hapjes en drankjes. Samen gaan wij vaak opzoek naar nieuwe, voor ons nog onbekende, gerechtjes.

food5

Het concept van een foodtruck spreekt ons erg aan. We zijn daarom ook erg blij dat de trend in Nederland eindelijk definitief is doorgebroken! In Amerika is deze hype ontstaan en kun je ze op elke hoek van de straat vinden. De tijd van de smoezelige hotdogstalletjes is voorbij. De trucks lokken het publiek naar zich toe doormiddel van hun uitstraling, verse producten, en originele uitvoeringen van recepten. Daarnaast moet het eten ook makkelijk te nuttigen zijn en het ultieme festival gevoel geven!

food3

Nog even terugkomend op dat hotdogstalletje; wij vonden het wel tijd om onze draai te geven aan de hotdog! Want van die kleffe broodjes met plasticachtige worst, krijgen wij geen trek hoor. Onze uitvoering zien wij wel op een festival staan, maar kan natuurlijk ook gewoon lekker thuis. Wij gingen voor een makkelijke en smaakvolle hotdog met een verassend zoetje.

food1

Misschien denk je in eerste instantie dat dit een bijzondere combinatie is. Maar dit broodje gaat je echt een ‘’feel good’’ gevoel geven!

Wij dromen stiekem nog even verder over onze eigen foodtruck……

Sweetdog

  • 4 broodjes
  • 4 (kip)worstjes
  • een zak rode uien
  • 2 perziken
  • een zak rucola
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 2 eetlepels appelazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • bakboter

💕 Snijd de uien in ringen en doe ze in een steelpan

💕 Voeg de bruine suiker, appelazijn en olijfolie toe en laat dit samen met 100 ml water inkoken. Het duurt ongeveer 30 minuten voor de uienchutney klaar is.

💕 Bak de worstjes in een hapjespan goudbruin in de bakboter. Voeg 100 ml toe en laat met de deksel op de pan gaar worden

💕 Snijd de perziken in partjes en gril op de grilplaat tot er een grilmotiefjes ontstaat.

💕 Snijd de broodjes aan de bovenkant in en vul deze met een beetje rucola

💕 Leg de worst in het broodje en garneer met de uienchutney en de gegrilde perziken

💕 Serveer in mooie glazen

Extra Gelukmomentje

 Wie zijn Sonja & Meggie?

Je kunt Sonja & Meggie ook volgen via hun eigen Facebook Pagina TastyFoodSome 

Schermafbeelding 2017-07-09 om 18.20.51

Geef een reactie