20 helpende gedachten voor meer rust & balans

“Ik zou zo graag meer rust en balans willen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen” als jij dit wel eens tegen jezelf gezegd hebt vraag dan HIER gratis de 1e stap aan. Met behulp van 2 korte video’s ontdek je wat jij vandaag nog kunt doen om meer rust en balans te creëren.  

Written by So V, written for So V’s Choice

Word ik altijd wakker met uitsluitend positieve gedachten? Nee zeker niet.

Voel ik me altijd relaxt?

Voel ik me altijd ontspannen?

Voel ik me altijd in balans?

Nee zeker niet

Maar ik weet wel dat ik ALTIJD zelf mijn eigen gedachten kan veranderen. ALTIJD! Soms kost het me VEEL moeite en soms helemaal GEEN moeite.

20 helpende gedachten die mij helpen van een laag energie niveau naar een hoog energie niveau te gaan

 • ik heb vertrouwen
 • ik ben inspirerend
 • ik ben vrij om mijn eigen gedachten te kiezen
 • ik ben succesvol
 • alles is energie
 • alles is altijd in beweging
 • genoeg is geen hoeveelheid, het is iets wat ik zelf creëer
 • ik ben perfect want ik ben wie ik ben
 • ik kies ervoor om mensen te zien voor wie ze werkelijk zijn
 • ik richt me uitsluitend op dat geen dat mij energie geeft
 • ik ben wie ik ben en ik laat anderen zijn wie zij zijn
 • De vraag die je stelt bepaalt het antwoord dat je krijgt – Thomas Kuhn(1922-1987)
 • ik ben dankbaar voor alles wat ik al heb
 • ik ben trots op alles wat ik heb bereikt
 • ik ben krachtig
 • niets hoeft en alles mag
 • ik ben mooi
 • ik kan alles bereiken wat ik wil
 • ik creëer mijn eigen “nieuwe” verhaal, wat is geweest doet er niet meer toe
 • Ik kan niemand iets leren, ik kan mensen alleen helpen henzelf te vinden – Galileo Galilei (1564-1642) – ‪Italiaanse astronoom en filosoof

Wie is Sophie?

Advertenties

17 thoughts on “20 helpende gedachten voor meer rust & balans

 1. Nummer 10, ‘ik ben dankbaar’ denk ik heel vaak! Maar ik mag best wat vaker voor de spiegel gaan staan en even zeggen dat ik mooi ben…

 2. Ik vind nummer 14 “Ik kan alles bereiken wat ik wil” erg mooi. Ik merk dat we in Nederland echt echt niet gewend zijn om uit je confortzone te stappen. Wanneer je dat van plan bent zegt de helft om je heen ‘Moet dat zou?’, ‘Zou je dat nou wel doen?’, ‘Wat als het niet lukt?’… vind ik erg vervelend 😉

 3. Mooi om te lezen, ik ben heel erg in evenwicht met mezelf en gelukkig met mijn leven. Er is altijd wel een momentje waarbij je toch even een reminder nodig hebt. En zit zijn wel hele mooie punten. My favorite is 14! 😉 Ik vergeet veel , maar die niet hoor! :)))) Alleen maar liefde, Sher

 4. Super mooi, ik hou hier erg van. Ondanks dat ik opgeleid ben als danstherapeut, ben ik een beetje allergisch voor zweverig. Maar dit is erg mooi❤️ 2, 3 en 4 zijn voor mij op dit moment erg actueel. Dank hiervoor!

Geef een reactie