Gepost op

Geniale mindset oefening

Donderdag avond werd ik overvallen door allerlei belemmerende gedachten. Ik had een oproep gedaan voor een Marketing Chick om mij te ondersteunen bij mijn marketing taken, en terwijl de aanmeldingen met een enorm aantal binnenstroomde, zag ik het opeens even niet meer zitten. Mijn ego, oftewel “mevrouwtje controlfreak” nam het geheel van me over. Dus ik besloot me terug te trekken en kwam toen tot een geniaal inzicht. Nou ja inzicht, opdracht. En natuurlijk kan ik niet anders dan deze opdracht met jou delen. Met behulp van deze opdracht kun je in 30 minuten van een echte low naar een complete high gaan. Veel plezier. O ja en leuk als je me het even laat weten als je de opdracht ook zelf hebt geprobeerd.

Liefs Sophie

Of via onderstaande iTunes link via je smartphone

I-Tunes Link

Wil je automatisch een melding krijgen als ik LIVE ga op Facebook of een nieuwe podcast uitbreng laat dan even je naam en email achter.

[yikes-mailchimp form=”5″]

 

Geef een reactie