Gepost op

Dream BIG: leuke oefening om jezelf naar de next level te trekken

Schermafbeelding 2017-08-01 om 20.59.38

Written by So V, Written for So V’s Choice

Dit is echt een super leuke oefening om te doen als jij klaar bent voor de NEXT step. Schrijf je 5 grootste dromen op voor aankomend jaar! Ik deed deze oefening op 5 april 2017 en evalueerde de tussenstand op 11 juni 2017. Enjoy!


Hoe staat het ermee? Ik was dit artikel eerlijk gezegd al helemaal vergeten, totdat ik hem vandaag weer terug las. De wet van aantrekking stelt dat alles waar je om vraagt je direct wordt gegeven, en dat je het zult gaan zien op het moment dat je het ook echt toelaat. Dus even een korte check up, hoe staat het met mijn “art of allowing” 🙂


5 dingen die ik voor mijn 33e ga bereiken! Geschreven op 5 april 2017: 

Ok laten we voorop stellen dat ik in dit artikel niet bescheiden ga zijn 🙂 hahaha

Een eigen boek

Mijn thema’s zijn: vrijheid, inspireren en ultiem geluk. Een boek schrijven dekt voor mij al deze thema’s. Hoe inspirerend als ik al mijn kennis, op zo een toegankelijke manier als een boek, kan delen met iedereen die daar open voor staat. Ik heb nu nog geen idee hoe dit boek eruit zal komen te zien, hahaha, maar 1 ding weet ik wel zeker, het boek zal voor mijn 33e op jouw boekenplank liggen 🙂 #dreambig

UPDATE: 11-06-2017: check 🙂 Op 1 juni 2017 realiseerde ik mijn eerste doel. Toen ik dit doel bedacht had ik werkelijk waar nog geen idee over hoe, wat en wanneer, ik wist alleen dat ik iets inspirerends wilde creëren. En nu 2 maanden later is mijn boek uit! En ontvang ik dagelijks reacties van meiden (en zelfs ook van een paar mannen 🙂 ) over hoe inspirerend ze mijn boek vonden. #gratefull 

Workshops in veelvoud

Vandaag heb ik de een mega inspirerende workshop gegeven aan 7 meiden & vrouwen over het thema zelfacceptatie. Dit jaar zal ik deze workshop sowieso elke maand 1 x gaan geven voor alle meiden & vrouwen die klaar zijn voor hun transformatie. Voor mijn 33e wil ik minimaal een GROTE workshop geven aan meer dan 100 meiden en vrouwen. Het beeld heb ik al helemaal gevisualiseerd, de uitwerking volgt vanzelf #excited

UPDATE: 11-06-2017: aankomende 3 juli zal ik alweer mijn 3e workshop Happy & In Control geven, daarnaast geef ik nu wekelijks Facebook Live Coaching en inspiratie sessies en binnenkort wil ik mijn eerste webinair gaan geven. Dus we are getting there 🙂 

Porsche

Yep voor mijn 33e wil ik voor mijn vriend een Porsche gekocht hebben 🙂 hahaha #hijblij

UPDATE: 11-06-2017: hmmm 🙂 not quite there yet, but I am working on it. 

Talkshow

Een eigen talkshow om op grote schaal zoveel mogelijk meiden en vrouwen te inspireren hun eigen geluk te bereiken #allispossible

UPDATE: 11-06-2017: Dit visualiseer ik dagelijks, dus zolang ik blijf doen waar ik ultiem gelukkig van wordt, namelijk: anderen vrouwen inspireren hun eigen geluk te creëren en niet te vergeten zelf volop te genieten van het leven, zal die talkshow komen. Nog even geduld 🙂 

Vrijheid & Geluk

Voor mijn 33e zal ik nog meer financiële, creatieve en geestelijke vrijheid ervaren als nu.  En nog intenser genieten van mijn “geluk” met alle lieve mensen in mijn leven en Bonkie off course :). Elke dag creëer ik bewust aan dit thema, and I am enjoying the ride 🙂

UPDATE: 11-06-2017: Een absolute check! Ik ben ultiem gelukkig, en voel me vrij. En dit zal hoe dan ook nog meer worden. Hoe ik dit zo zeker weet? Omdat alles in het universum altijd in beweging is. En doordat alles altijd in beweging is, zullen er dus altijd nieuwe “rockets of desire” ontstaan die je nog meer laten groeien. Let maar op 🙂 

Liefs Sophie

Wie is So V? 

18 gedachten over “Dream BIG: leuke oefening om jezelf naar de next level te trekken

 1. 🙂 de eerste en de laatste zouden op mijn lijstje ook wel passen… een eigen boek & meer vrijheid en geluk; maar wel niet voor mijn 33e dan 😀 want daar ben ik al voorbij

  1. 🙂 ik heb nog een jaar. Weet je al waar je een boek over wilt schrijven?

 2. Mooie doelen. Hoe lang heb je nog om dit te bereiken? Ik ben mijn dromen nog aan het vormgeven. ‘Toevallig’ ben ik nu ook heel erg actief bezig met manifesteren.

  1. 😊 precies 13 maanden. Haha. Wat leuk dat je er ook mee bezig bent. Ik heb gisteren ook een hele inspirerende workshop “Zelfacceptatie” gegeven waarin het creeeren van je dromen ook centraal stond. Ben benieuwd naar jouw dromen 😘

 3. Financiële vrijheid, meer kunnen reizen dan de “standaard” 5 weken per jaar. Tot die tijd, gelukkig en dankbaar zijn voor mijn mooie leventje!

  1. Mooie doelen! En dankbaarheid is zo mooi. Dankjewel 😘

 4. Heel leuk dit lijstje! Zelf zou ik ook zo’n soort lijstje moeten maken 🙂

 5. Wat een mooie doelen! Bijzonder om te lezen wat je allemaal bereiken wilt. Een boek schrijven zou ik ook ooit wel graag willen, al komt ie alleen op m’n eigen boekenplank. Verder wil ik m’n opleiding afmaken en graag een vervolg doen. Ik zit te denken aan een master. Ik ben nu twintig en zit in mijn derde jaar van Hbo pedagogiek. Ik moet zeggen dat ik het lastig vind in doelen te denken, misschien uit angst dat het anders loopt dan ik zou willen? Al is het wel een mooie eye-opener na het lezen van jou doelen, die niet zomaar standaard zijn maar echt iets bevatten wat jij bereiken wilt.

 6. Wat een mooie doelen! Ik hoop echt voor je dat je ze gaat bereiken.

 7. Wow wat een mooie grote doelen en dat in een relatief korte tijd! Mij helpt doelen stellen ook heel erg, maar ik mag ze nog wel vaker wat groter stellen.
  Schrijf je voor jezelf ook uit hoe je dit gaat realiseren? Ben heel benieuwd naar de workshop en het boek!

 8. Wat een toffe plannen! Ik hoop voor je dat het je allemaal lukt! X

  Linda, AfterNINE

 9. Wat tof dat je dit deelt en ik ervaar absoluut de kracht van de wet vam aantrekking! Wat eem kick als je merkt dat er precies op het moment dat je het nodig hebt er iets op je pad komt om je daar mee verder te helpen!

  1. Ja echt he 🙂 Ik zal binnenkort ook weer eens een Live opnemen over de wet van aantrekking 🙂

 10. Inspirerende blog! Wanneer je een doel visualiseert wat doe je dan om het te concretiseren?

  1. Hi Iris, ik schrijf hier ook vrij uitgebreid over in mijn ebook. Maar de kunst is na het visualiseren loslaten en vertrouwen hebben in het universum, en dicht bij jezelf blijven. Doen waar jij ultiem gelukkig van wordt, goed naar je geleidesysteem luisteren. Had je mijn ebook al gelezen? Ik geef deze namelijk gratis weg 😊 Als cadeautje voor mijn volgsters. Als je de link wilt hebben let me know dan stuur ik hem. Liefs

   1. Graag. Dank je wel alvast!

   2. Dank je wel!

Geef een reactie