Gepost op

Begin je dag goed door een bewuste intentie

Ok ik mag het even zeggen 🙂 ik ben mega trots op het resultaat. Vorige week nam ik mijzelf voor mijn eigen podcast kanaal te starten, en nu een week later staat het er gewoon. Een eigen podcast kanaal op I-Tunes! Hoe cool is dat 🙂 En nee het is nog niet perfect, je hoort me nog affentoe slikken enzo, maar de boodschap die is wel echt POWERFULL.

Voor diegene die nog niet bekend zijn met podcasts, een podcast is een soort Radioshow die je via je laptop of iTunes kunt downloaden. Mijn intentie met mijn So V’s Choice Podcast Show is jou helpen en inspireren op weg naar jouw ultieme geluk!

Episode #1

Heb je het idee dat het leven jou leidt in plaats van andersom? En zou jij graag meer focus willen? In deze eerste podcast leg ik jou uit hoe jij dmv een bewuste intentie en alignment de controle weer terug krijgt. En ik vertel je wat werken vanuit alignment mij allemaal voor fantastische dingen heeft opgeleverd. Enjoy.

Heel veel liefs Sophie

Beluister de podcast hier

Of via onderstaande iTunes link via je smartphone

I-Tunes Link

O ja en wil je automatisch een melding krijgen als ik LIVE ga op Facebook of een nieuwe podcast uitbreng laat dan even je naam en email achter.

[yikes-mailchimp form=”5″]

Thumbnailitunes2

6 gedachten over “Begin je dag goed door een bewuste intentie

 1. Wat een super leuke podcast. Heel interessant. Ik ga zeker met je tips aan de slag.
  Grt. Vanessa

  1. Hey Nes, wat leuk! Geniet ervan. Komt nog veel meer. X

 2. WAUW!! Wat een goede podcast. Onwijs inspirerend, echt! Ik word er meteen relaxed van als ik naar jou luister.
  Ga deze zeker nog vaker luisteren.
  Kijk nu al uit naar the next one!

  1. Wat super om te lezen Ravenna. Thanx. Ik heb net mijn 2e podcast opgenomen, zat helemaal in de flow 🙂 ik post hem vandaag nog op iTunes en ik denk zondag op de site. x

 3. Sophie wat een onwijs fijne podcast en wat inspirerend! Ik vind het zo herkenbaar wanneer je praat over het krampachtig moeten. Loslaten is iets wat ik echt heb moeten leren, en nog steeds soms mee struggle. Maar het gaat steeds makkelijker 😉 Ga zo door! Ik ben zeker van plan om eens een workshop bij je te volgen! Liefs Laura

  1. 🙂 wat cool om te lezen thanx. Kijk er naar uit om je een keer in het echt te ontmoeten. Liefs Sophie

Geef een reactie