Met de billen bloot. Zo leuk was ik niet!

Gisteren zat ik met mijn moeder in de auto en realiseerde ik me opeens hoeveel ik gegroeid ben het afgelopen jaar. We hadden het erover dat ik vroeger (lees ongeveer 2 jaar terug) altijd ziek, zwak en misselijk was, dat ik vroeger heel vaak chagrijnig was, dat ik vroeger heel vaak ontevreden was. En begrijp me niet verkeerd hoor, ook toen was ik best leuk, maar lang niet altijd 🙂

Ik heb het gevoel dat ik dit jaar geestelijk ontwaakt ben. Wow dat klinkt echt super zweverig, maar het is alsof ik het licht heb gezien. Ik heb mijn ultieme geluk bereikt.  Maar betekent dit dat mijn ultieme geluk een vast gegeven is? Nee zeker niet. Er zijn momenten dat ik me nog steeds super onzeker voel, geïrriteerd, boos of angstig, maar deze momenten duren een stuk korter dan voorheen, en ik heb mezelf geleerd hoe ik deze dingen mijn ultieme geluk niet hoef te laten bepalen.

Ik heb ontdekt dat ik ook op deze dagen, misschien juist zelfs op deze dagen, mijn ultieme geluk kan beleven. Je kunt het licht immers alleen waarderen als het afentoe donker is.

Ik ontwikkel en groei elke dag, maar dit gaat niet vanzelf, hier investeer ik ook heel veel tijd, energie en geld in. Ik koop en lees boeken, ik kijk webinairs, luister podcast en volg e-courses. Dit alles om zoveel mogelijk uit mijzelf en het leven te halen. En soms doe ik even helemaal niets! Want op die momenten gebeuren er magische dingen.

Zo besloot ik vanochtend dat ik vandaag helemaal niets moest. Ik zat een beetje voor me uit te kijken en dacht terug aan een e-course filmpje wat ik gisteren had gezien van Lou Niestadt. Ik moest denken aan iets dat zij schreef over je “ideale customer”.

Ik besloot te gaan schrijven, niet vanuit het idee dat ik dit zou gaan delen met jou, maar gewoon voor mezelf. De woorden kwamen vanzelf want ik schreef het niet voor jou, ik schreef het niet om meer klanten aan te trekken, ik schreef het niet vanuit een onderliggend gevoel van “ik heb niet genoeg”. Ik schreef het puur en alleen voor mijzelf.

En toen het af was, dacht ik WOW dit wil ik delen. Want dit is inderdaad mijn “ideale customer”. Ik wil helemaal niet iedereen op weg helpen, ik wil alleen diegene op weg helpen die daar aan toe zijn. Want als jij en ik op een andere frequentie zitten kan ik nog zo hard schreeuwen, je zult me niet horen, en ik jou niet. Ik wil alleen maar workshops geven aan meiden en vrouwen waar ik ook ultiem geïnspireerd van raak. Dit geeft me opeens zo een focus. Ik kan nu echt mijzelf zijn, want ik weet dat ik ook alleen meiden & vrouwen WIL aantrekken die net zo zijn als ik. Ik hoef niemand meer te pleasen, behalve mijzelf. En dat is wat een dagje niets moeten mij bracht: een waanzinnig inzicht 💕

Dus als je zover bent 🙂 dit is mijn “ideale customer”

Mijn ideale customer ben jij! Een vrouw ergens tussen de 20-50 jaar die constant op zoek is naar inspiratie. Die het heerlijk vindt om inspirerende Webinars te volgen, boeken te lezen, podcasts te luisteren, workshops en e-courses te volgen.

Mijn ideale customer ben jij! Iemand die geniet en optimaal gebruik maakt van al mijn gratis aanbod. Iemand die geniet en optimaal gebruik maakt van mijn betaalde aanbod.

Mijn ideale customer ben jij! Iemand die een boek, Webinar, workshop of e-course altijd haar geld en/of tijds investering waard vindt omdat je weet dat je er altijd wel een praktisch idee uit op zal doen waar jij jouw leven weer een nieuwe wending mee kan geven. Dit weet je omdat je in jezelf geloofd en omdat je weet dat je altijd het juiste besluit maakt zolang je luistert naar je eigen gevoel.

Mijn ideale customer ben jij! Iemand die durft te vertrouwen op haar gevoel. Iemand met een diep verlangen om nog meer in zichzelf te gaan geloven. Iemand die nooit meer wilt luisteren naar anderen (inclusief jezelf 😉) die zeggen dat je iets niet kunt. Iemand met een diep verlangen om onvoorwaardelijk van zichzelf te houden. Iemand met een diep verlangen om intens te genieten van de mensen in haar leven. Iemand met een diep verlangen om het maximale uit haar leven te halen. Iemand who wants to chase her dreams and wants to enjoy the ride!

Mijn ideale customer ben jij! Iemand die net als ik in ontwikkeling is.

Heel veel liefs Sophie

VRAAG NU GRATIS MIJN NIEUW E-BOOK AAN!

gratisebooksovschoice

DOE DE TEST EN ONTDEK OF MIJN WORKSHOP WAT VOOR JOU IS!

Schermafbeelding 2017-04-28 om 20.28.01.png

TOP 5 INSPIRERENDE ARTIKELEN DIE JIJ OOK INTERESSANT ZULT VINDEN!

editieNL
Vandaag zei ik nee tegen een TV interview bij EditieNL. What was I Thinking?!
afvallen
De reden waarom je niet afvalt komt door deze 10 producten!
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht?
van killerbody naar killermindset
Van Killerbody naar Killermindset!
blog 7 fabels over kaas,bananen, voeding en afvallen
7 Fabels over bananen, kaas, voeding en afvallen

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: