Gepost op

Ik probeerde altijd andere mensen te pleasen, nu is het Daphne tijd – Interview

Daphne schaamde zich jaren voor haar extra gaatje in haar buik, vanwege een urine stoma. Ze probeerde altijd anderen mensen te helpen en belandde daardoor uiteindelijk zelfs in een burn out. Nu heeft ze geleerd dat ze vooral voor zichzelf moet kiezen. En ze is gelukkiger dan ooit.

Naam:    Daphne Lippmann

Leeftijd:  18 jaar

Wel of geen kinderen: Geen kinderen

Kledingmaat: M

Beroep:  Student & Verkoopmedewerker/ Vulploegmedewerker bij Kruidvat

Behind the scenes.jpg

Beschrijf je lichaam in een woord

Uniek!

Wat voor cijfer geef jij je lichaam op een schaal van 1-10 (Waarbij 10 heel tevreden

Ik zou mijn lichaam een 8 geven, ik ben over het algemeen best wel tevreden. Er zijn alleen een aantal dingetjes waar ik wat minder tevreden over ben.. Mijn benen en buik bijvoorbeeld.

Zou jij Adele leuker en succesvoller vinden als zij een ‘killerbody’ zou hebben?

Absoluut niet! Adele is Adele, met of zonder killerbody. Ik zou haar niet leuker of succesvoller vinden als ze een killerbody zou hebben. Ik waardeer haar om wie ze is, niet om haar uiterlijk. Al is ze echt prachtig!

Zou jij jezelf leuker en succesvoller vinden als je een ‘killerbody’ zou hebben?

Succesvoller; nee. Leuker; misschien. Ligt eraan of ik er daadwerkelijk gelukkiger van zou worden dan zonder een killerbody. Al zou ik sommige features van een killerbody wel willen hebben.

Beschrijf drie unieke eigenschappen die jou onderscheiden

Door mijn urine stoma heb ik een gaatje in mijn buik, niet veel mensen hebben ‘die extra navel’, daarnaast denk ik dat mijn positieve instelling en wijsheid (door alles wat ik heb meegemaakt) mij ook uniek maken. Die hebben mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. En daar ben ik trots op!

Wat is jouw visie over lichaamsbeeld? En hoe ben je daar in het dagelijks leven mee bezig?

Mijn visie over lichaamsbeeld is dat het denk ik belangrijk is een realistisch en goed lichaamsbeeld van jezelf te hebben om gelukkig te kunnen zijn. Als je niet tevreden bent met je lichaam, kan dat je onzeker maken en zo zal je een stuk minder gelukkig zijn. Ik ben iedere dag bezig met mijn lichaamsbeeld. Ik kijk tenslotte iedere dag in de spiegel. Wel is het belangrijk dit beeld niet te laten overheersen in je dagelijks leven, je moet er niet de hele dag mee bezig zijn.

Wat is een persoonlijk leerpunt voor jou op het gebied van ultiem geluk, vrijheid, inspiratie en zelfacceptatie?

Een persoonlijk leerpunt voor mij is geweest dat ik mezelf niet altijd weg moet cijferen en mezelf ook aandacht moet geven en even voorop moet zetten. Dit deed ik vrijwel nooit in het verleden. Ik dacht constant na over wat anderen van me dachten, zeker gezien ik wegens mijn urinestoma een gaatje in mijn buik heb. Jaren geleden probeerde ik dit bij het dragen van een bikini zo veel mogelijk te verbergen. Wat zouden mensen daarvan vinden? Nu maakt het me niet meer uit als mensen het zien, het hoort bij mij en zal nooit meer weggaan. Ik heb dat geaccepteerd en daar ben ik een stuk gelukkiger van geworden. Ook tijdens mijn burn-out van een jaar geleden heb ik een leerpunt ervaren. Ik probeerde altijd andere mensen te pleasen, nu was het Daphne tijd. Het is soms beter om voor jezelf te kiezen, op meerdere vlakken. Dat heb ik dan ook gedaan, het was moeilijk. Het heeft me veel rust en geluk gegeven. Ik zit beter in mijn vel.

Wil je meer lezen over Daphne check dan haar eigen blog: www.daphnelippmann.nl

O ja en ik ben op zoek naar nieuwe inspirerende interviews dus lijkt het jou ook leuk om je verhaal op deze manier te delen let me know.

Liefs Sophie

VRAAG NU GRATIS MIJN NIEUW E-BOOK AAN!

gratisebooksovschoice

DOE DE TEST EN ONTDEK OF MIJN WORKSHOP WAT VOOR JOU IS!

Schermafbeelding 2017-04-28 om 20.28.01.png

TOP 5 INSPIRERENDE ARTIKELEN DIE JIJ OOK INTERESSANT ZULT VINDEN!

editieNL
Vandaag zei ik nee tegen een TV interview bij EditieNL. What was I Thinking?!
afvallen
De reden waarom je niet afvalt komt door deze 10 producten!
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht?
van killerbody naar killermindset
Van Killerbody naar Killermindset!
blog 7 fabels over kaas,bananen, voeding en afvallen
7 Fabels over bananen, kaas, voeding en afvallen

Geef een reactie