Gepost op

De allerbeste tip om je niet meer geïrriteerd te voelen

“Ik zou zo graag meer rust en balans willen maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen” als jij dit wel eens tegen jezelf gezegd hebt vraag dan HIER gratis de 1e stap aan. Met behulp van 2 korte video’s ontdek je wat jij vandaag nog kunt doen om meer rust en balans te creëren.  

Written by So V, written for So V’s Choice

Super irritant als iemand naast mij gaat zitten eten terwijl ik net nog even voor de deadline van 17:00 uur een artikel probeer te posten. Of dat als ik net een nieuwe meditatie oefening wil gaan opnemen voor mijn mediatie album er 2 uur lang vliegtuigen komen overvliegen.

Maar hoe kun je hier nou wat relaxter mee om gaan. Of anders gezegd hoe kun je je minder vaak geïrriteerd voelen en vaker in balans?

Ik deel mijn tip:

  • Bedenk je bij alles wat irritatie oproept, dat het feit dat jij je geïrriteerd voelt iets zegt over JOU en niet over de ander. Ga dus niet angstvallig proberen de situatie te vermijden of de ander terecht te wijzen, want daarmee focus jij alleen nog maar meer aandacht op het “probleem”. Als ik me geïrriteerd voel dan weet ik dat ik niet meer in “alignement” ben en dat ik dus moet stoppen waar ik mee bezig ben. Super moeilijk! Want mijn “perfectionistische” kant wil per se vandaag dat blog gepost hebben. En per se NU die oefening opnemen. Maar mijn “source energy” (dat wie ik werkelijk ben: super relaxt, in balans, zelf verzekerd, vol vertrouwen) zegt: “Soof chill out, het loopt niet weg. Morgen weer een nieuwe dag”. – In het begin vond ik dit onwijs lastig, maar het is zo mega relaxt als jij je emoties gaat gebruiken als geleide systeem. Je weet dan precies wanneer het tijd is om te stoppen.  Als reminder heb ik op mijn mood board zelfs de volgende post it geplakt:  “LET IT GO, JUST GO TO BED, ALIGNEMENT FIRST”.

Try it out! En leuk als je even laat weten hoe het je verging 🙂

Liefs Sophie

 

 

Geef een reactie