3 redenen waarom ik geen fotodagboeken meer post

😊 het is al weer een paar weken terug dat ik mijn laatste foto dagboek postte. En vandaag deel ik waarom! Kort door de bocht komt het erop neer dat ik het niets meer vind 🙈. Een korte toelichting 😘

Upclose4Zoals je kunt lezen in mijn “up close & personal” profiel leef ik naar de woorden: ALLIGNMENT first. Wat niets meer of minder betekent dan uitsluitend nog dingen doen vanuit de juiste intentie en alleen als ik het voel. Simpelweg komt het erop neer dat ik afgelopen weken de behoefte niet heb gevoeld om een fotodagboek te posten :). Mijn intentie is namelijk anderen vrouwen inspireren hun eigen geluk te creëren. En heel eerlijk gezegd zie ik niet zo in wat mijn fotodagboeken daaraan bijdragen ☺️. Ik voorzie eerlijk gezegd een grotere kans dat het bijdraagt aan het tegenovergestelde, door het fenomeen vergelijken. Dus dat is reden 1 waarom ik gestopt ben met de foto dagboeken.

Reden 2. Sinds ik begonnen ben met elke dag bewust creëren, elke dag bewust kiezen voor dat wat mij geluk brengt, elke dag te kiezen voor validerende gedachten versus invaliderende gedachten maak ik nauwelijks meer foto’s van mijzelf of wat ik aan het doen ben 🙈😂. In plaats daarvan geniet ik nu vooral van het moment 🙌. Haha wie had dat ooit gedacht. Maar goed dit betekent dus ook dat ik minder foto’s te delen heb 😊.

Reden 3. Ik heb ook nog een hele lieve  partner en familie en zij zitten niet altijd te wachten op hun foto in een online fotodagboek. En gelijk hebben ze ✌🏻🤓.

Concluderend 😊: Ik sluit niet uit dat ik nooit meer een fotodagboek zal posten. Maar als ik in de toekomst een fotodagboek post dan kun je ervan uitgaan dat ik hem ook echt vanuit de juiste intentie zal posten. Niet om mijn bezoekers aantal omhoog te krijgen maar om jou echt iets mee te geven, iets dat zal bijdragen aan jouw ultieme geluk.

Mooie dag allemaal.

Liefs Sophie

2 Comments

  1. Hoi Sophie,

    Ik heb nog nooit gereageerd, maar ik vind deze post echt heel cool – vooral omdat je zegt dat niks post om bezoekersaantallen omhoog te krijgen. Ik ben zelf op mijn blog ook gestopt met fotodagboeken en zelfs vlogs om dezelfde reden. Als ik veel mensen wil trekken moet ik persoonlijke dingen delen/intieme situaties en dat wil ik niet. Bovendien vind ik het ook niet leuk: te veel bezig zijn met alles vastleggen in plaats van genieten. Ik herken mezelf hier dus enorm in: heel mooi geschreven!

    X Emmelyn

    1. Hi Emmelyn dankjewel voor je reactie! En wat fijn dat je je er zo in kunt vinden. Ben benieuwd naar jouw blog x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: