Gepost op

Huilend in de sportschool vanwege een Killerbody

Weer zo een heerlijk inspirerend interview!! Het leuke is dat ik de meeste van deze meiden helemaal niet ken, maar via deze interviews toch onwijs geïnspireerd door ze raak 🙂
Vandaag in de spotlight: Allysia, een “peertje” die tot het inzicht kwam dat succes helemaal niets te maken heeft met het wel of niet hebben van een Killerbody #halleluja.
Thanx Allysia!! You rock!
Wil jij ook een So V’s Choice Interview Star worden mail dan je verhaal aan Social@SoVsChoice.com. Ik kijk er naar uit

Naam: Allysia

Leeftijd: 26

Wel of geen kinderen: geen kinderen

Kledingmaat: S/36

Beroep: IT Consultant

1.Beschrijf je lichaam in 1 woord:

Peertje!

2.Wat voor cijfer geef jij je lichaam op een schaal van 1-10? (waarbij 10 heel tevreden is):

een 8. Ik ben zeer tevreden over mijn lichaam, met flaws and all. Dit is natuurlijk een politiek correct antwoord. Ook ik heb dagen dat ik wat vollere borsten wil en wat minder been om mee te slepen, maar mijn lijf veranderen zoals ik dat wil door middel van sport en voeding, dat maakt mij juist blij. En zonder dit lijf, had ik dat niet gekund. Daarom verdiend het een dikke vette 8!

3. Zou jij Adele leuker en succesvoller vinden als zij een “killerbody” zou hebben?

Nee, ik vind Adele sowieso niet leuk haha, of ze nou maat 46 of maat 36 heeft. Ik vind haar eyeliner wel echt geweldig!

4. Zou jij jezelf leuker en succesvoller vinden als jij een “killerbody” zou hebben?

Nee, niet leuker en ook zeker niet succesvoller. Ik heb afgelopen zomer geprobeerd om die killerbody te behalen op een manier dat niet voor mij werkte. Wat resulteerde in huilen in de sportschool. Een lichaam leidt niet tot succes. Dat zal je toch echt zelf moeten doen. En dat kan ik elke maat en vorm. Ik doe dat dus in een peer-vorm 😉

5. Beschrijf 3 unieke eigenschappen die jou onderscheiden.

Hmmm, dan ben ik toch nieuwsgierig. Welke drie eigenschappen mij onderscheiden, maar waarvan onderscheiden deze drie eigenschappen mij dan? Ik vertel dan liever de drie eigenschappen die echt bij mij passen en dat is loyaliteit (waarbij ik soms mijzelf wegcijfer), doorzettingsvermogen (dit is zo’n cliché eigenschap, maar ik ben nou eenmaal een pitbull, ik houd vast). Voor de laatste eigenschap vroeg ik het aan mijn vriend en hij zei: dat ik neurotisch en chaotisch tegelijk kan zijn. Als je dat als een eigenschap telt in ieder geval haha. Oh ja, ik heb zelfspot en ik houd d’rvan.

6. Wat is jouw visie over lichaamsbeeld? En hoe ben je daar in het dagelijks leven mee bezig?

Er is geen één lichaamsbeeld. Er is een balans en dát hoort jouw lichaamsbeeld te zijn. De ene dag voel ik mij dikker dan de andere dag. De ene dag voel ik mij sterker dan de andere dag. En dat is allemaal oké. Hoe ik mijzelf zie die dag, dat is mijn lichaamsbeeld. De ene keer positiever dan de andere keer. Mocht ik een dipje hebben, dan probeer ik de gedachten te negeren of probeer ik er wat mee te doen. Mediteren, wandelen, gezond koken of juist lekker op de bank hangen met een chocoladereep en een fles rode wijn. Balans is wat mij betreft het allerbelangrijkste!

7.Wat is een persoonlijk leerpunt voor jou op het gebied van ultiem geluk, vrijheid, inspiratie en zelfacceptatie?

Oei, een persoonlijk leerpunt… vorig jaar zomer werkte ik heel hard aan mijn bikinibody. Ik moest en zal een laag vet percentage behalen. Dat wilde ik zo graag. Ik eindigde huilend in de sportschool zonder dat droomlichaam. Ontevreden! Daarna ben ik begonnen met bulken (expres aankomen om in spiermassa aan te komen). Hierbij heb ik veel hulp gevraagd en bepaalde eisen aan mijzelf (zoals het niet kunnen zien van vetrandjes) los gelaten. Dit voelde en voelt zo lekker! Een absoluut leerpunt voor mij. Zelfspot vind ik heel belangrijk. Ik heb dat dan ook gebruikt om dat loslaten te leren. Door los te laten heb ik mijzelf geaccepteerd.

Ultiem geluk is voor mij werken aan mijzelf en het daarbij meer dan oké vinden als het soms even niet gaat. Om dan mijn doelen, prioriteiten en wensen bij te stellen. Want het leven is nou eenmaal niet 1 rechte lijn. Ook dat hoort voor mij bij zelfacceptatie.

Wil je meer over Allysia lezen check dan haar eigen blog www.Allysia.nl.

VRAAG NU GRATIS MIJN NIEUW E-BOOK AAN!

gratisebooksovschoice

DOE DE TEST EN ONTDEK OF MIJN WORKSHOP WAT VOOR JOU IS!

Schermafbeelding 2017-04-28 om 20.28.01.png

TOP 5 INSPIRERENDE ARTIKELEN DIE JIJ OOK INTERESSANT ZULT VINDEN!

editieNL
Vandaag zei ik nee tegen een TV interview bij EditieNL. What was I Thinking?!
afvallen
De reden waarom je niet afvalt komt door deze 10 producten!
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht?
van killerbody naar killermindset
Van Killerbody naar Killermindset!
blog 7 fabels over kaas,bananen, voeding en afvallen
7 Fabels over bananen, kaas, voeding en afvallen

 

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Huilend in de sportschool vanwege een Killerbody

  1. Super tof dat ik mijn verhaal mocht delen. Ik hoop dat het anderen inspireert 🙂

    1. Zeker! Mij iig wel 😊

Geef een reactie