Gepost op

Complimentje aan mijzelf: ik heb een goede kont ;) – interview Roos

Naam: Roos

Leeftijd: 20 Jaar

Wel of geen kinderen: Geen kinderen

Kledingmaat: 38

Beroep: Student Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Website: www.hotspotfactory.com (een website waarbij ik samen met een vriendinnetje hotspots laat zien door heel Nederland!)

Roos

Beschrijf je lichaam in een woord

Jeetje wat is dit moeilijk. Ik zou dan toch wel gaan voor mooi.

Wat voor cijfer geef jij je lichaam op een schaal van 1-10 (Waarbij 10 heel tevreden is)

Er zijn dagen dat ik mijn lichaam echt wel een 4 geef ofzo. Onzekere buien, een baaldag, de maandelijkse periode. Maar de laatste tijd zit ik echt heel goed in mijn vel. De dagen dat ik mijzelf een vier geef, nemen onwijs af en steeds vaker zie ik mijzelf toch wel als een 7,5 denk ik zo.

Zou jij Adele leuker en succesvoller vinden als zij een ‘killerbody’ zou hebben?

Heel duidelijk ben ik hierin: Nee. Succes heeft helemaal niks te maken met hoe iemand eruit ziet. Dit is soms in de maatschappij naar mijn idee wel een probleem. Body shaming is wel iets wat de laatste tijd veel voorkomt. Maar Adele zou ik net zo leuk vinden als ze killerbody zou hebben of niet. Ik vind haar namelijk nu al een prachtige vrouw.

Zou jij jezelf leuker en succesvoller vinden als je een ‘killerbody’ zou hebben?

Vroeger dacht ik wel altijd zo, en nog steeds zou ik wel denken van mmm nou ja dat vetje op mijn buik mag wel wat minder. Maar ik denk niet dat ik per se mezelf leuker zou vinden als ik een killerbody zou hebben. Het gaat om hoe jij je van binnen voelt en op dit moment voel ik mij goed in mijn vel. Een killerbody is ook niet alles. Als je niet gelukkig bent met de rest, kan je ook niet genieten van je lichaam. Ik zou mij misschien wel iets succesvoller voelen maar dat heeft dan meer te maken met het feit dat ik dit figuur bereikt heb met eigen discipline en wilskracht en niet zo zeer om hoe ik er dan uit zou zien.

Beschrijf drie unieke eigenschappen die jou onderscheiden

  • Dit puntje komt ook aan bod bij nummer 6 maar ik probeer altijd mensen te complimenteren wanneer ik iets leuks aan hen vindt. Of ik deze mensen nou ken of niet. Dit gebeurd naar mijn mening wel te weinig. Complimentjes lijken soms net niet meer van deze tijd te zijn.
  • Ik ben heel blij met het feit dat ik donker haar heb met blauwe ogen. Ik vind dat bij anderen ook altijd heel mooi.
  • Ik vind toch wel van mezelf dat ik een goeie kont heb 😉

Hoe kijk jij aan tegen het geven van complimenten?

Ik ben van mening dat complimenten geven van alle tijden moet blijven. Je hoeft niet alleen complimenten te geven aan mensen die je kent. Zie je iemand met prachtig haar? Loop naar diegene toe en zeg het gewoon. Heeft iemand een leuke outfit, waarom zou je dit niet tegen iemand zeggen? Ik probeer altijd, ook mensen die ik niet ken, te complimenteren wanneer ik iets leuk aan hen vind. Reden om dit te doen? Niemand wordt er ongelukkiger van, neem maar van mij aan; ik heb nog nooit iemand chagarijnig zien antwoorden op een complimentje van mij. En daarnaast; het is echt geen moeite om even iets leuks tegen iemand te zeggen.

Wil je meer over Roos lezen check dan haar website www.hotspotfactory.com.

Liefs Sophie

VRAAG NU GRATIS MIJN NIEUW E-BOOK AAN!

gratisebooksovschoice

DOE DE TEST EN ONTDEK OF MIJN WORKSHOP WAT VOOR JOU IS!

Schermafbeelding 2017-04-28 om 20.28.01.png

TOP 5 INSPIRERENDE ARTIKELEN DIE JIJ OOK INTERESSANT ZULT VINDEN!

editieNL
Vandaag zei ik nee tegen een TV interview bij EditieNL. What was I Thinking?!
afvallen
De reden waarom je niet afvalt komt door deze 10 producten!
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht?
van killerbody naar killermindset
Van Killerbody naar Killermindset!
blog 7 fabels over kaas,bananen, voeding en afvallen
7 Fabels over bananen, kaas, voeding en afvallen

Eén gedachte over “Complimentje aan mijzelf: ik heb een goede kont ;) – interview Roos

  1. Mooi weer! En een 7,5 is echt een prachtig cijfer! 🙂 Mooi dat je mensen probeert complimenten te geven, Roos.

Geef een reactie