17 Comments

  1. Nummer 10, ‘ik ben dankbaar’ denk ik heel vaak! Maar ik mag best wat vaker voor de spiegel gaan staan en even zeggen dat ik mooi ben…

  2. Ik vind nummer 14 “Ik kan alles bereiken wat ik wil” erg mooi. Ik merk dat we in Nederland echt echt niet gewend zijn om uit je confortzone te stappen. Wanneer je dat van plan bent zegt de helft om je heen ‘Moet dat zou?’, ‘Zou je dat nou wel doen?’, ‘Wat als het niet lukt?’… vind ik erg vervelend 😉

  3. Mooi om te lezen, ik ben heel erg in evenwicht met mezelf en gelukkig met mijn leven. Er is altijd wel een momentje waarbij je toch even een reminder nodig hebt. En zit zijn wel hele mooie punten. My favorite is 14! 😉 Ik vergeet veel , maar die niet hoor! :)))) Alleen maar liefde, Sher

  4. Super mooi, ik hou hier erg van. Ondanks dat ik opgeleid ben als danstherapeut, ben ik een beetje allergisch voor zweverig. Maar dit is erg mooi❤️ 2, 3 en 4 zijn voor mij op dit moment erg actueel. Dank hiervoor!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: