Gepost op

Val je echt af van lijnzaad, citroen en kokosolie?

8 gedachten over “Val je echt af van lijnzaad, citroen en kokosolie?

  1. Goed om te weten! Deze producten lijken heel verantwoord, maar nu blijkt dus dat ze niet het effect bereiken wat wordt beweerd. Bovendien is kokosolie cholesterol verhogend. Gelukkig gebruik ik dit niet op regelmatige basis, want het is wel erg lekker!

  2. Ha So-v, ik heb je blog net ontdekt en ben nu al fan. Ook ik heb dit allemaal al wel eens geprobeerd (citroen, lijnzaad en kokosolie) om daarna te concluderen dat er geen wonderen zijn gebeurt. Ik eet nog steeds wel af en toe lijnzaad bij mn ontbijt en gebruik kokosolie, maar dan gewoon als afwisseling van andere producten 🙂

  3. Heel goed om te weten. Dat over de kokosolie komt wel als een verassing aan, want dacht namelijk ook dat het beter was dan olijfolie. Thanks voor de info!

  4. Thanks weer voor de tips! Gelukkig doe ik nooit mee aan dat soort trends. Ik drink wel vaak heet water met citroen in de ochtend. Niet om af te vallen, maar wel omdat ik me er beter door ga voelen.

  5. Super handig. Zitten zeker dingen bij die ik nog niet wist.

    1. 🙂 wat fijn graag gedaan

  6. Ahhh, boee! Die kokosolie is wel een teleurstelling. Al blijft het superlekker. Ik vind die ‘superfoods’ ook best vaag. Luister liever naar mijn lichaam naar wat ze wel of niet nodig heeft, dan naar al die commercie. Thanks voor de tips, goed dat je een tegengeluid laat horen! 😀

    1. haha, ja he, voor mij ook, lekker duur ook iedere keer 🙂 dankjewel voor je positieve feedback, Liefs

Geef een reactie