Een bewezen GOUDEN tip voor een goede en haalbare planning – zelfhulpvideo

Het is alweer tijd voor mijn 6e zelfhulpvideo!

Maak jij regelmatig een planning die vervolgens helemaal in de soep loopt? Of word je helemaal gek van de 100 to do dingen die op je “to-do lijstje” staan? Vandaag deel ik in mijn nieuwe zelfhulp video MIJN gouden tip voor een haalbare planning. Een tip die zal bijdragen aan RUST, BALANS, OVERZICHT en EFFICIËNTIE.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van al mijn video’s?
Vergeet je dan niet te abonneren op mijn You Tube kanaal, elke 2 weken plaats ik een GRATIS zelfhulp video voor jou!

ARTIKELEN DIE JE MOGELIJK OOK INTERESSANT VINDT:

7 fabels
7 FABELS over bananen, kaas, koolhydraten, eten en afvallen
4oplossing
ZELFTEST: Hoe oplossingsgericht denk jij?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: