18 Comments

  1. Vanaf januari 2017 ben ik naast het coachen ook dagelijks gaan bloggen, daarvoor schreef ik al wel 1x per maand voor firgirls.nl.

 1. Hahahaha veeleisend rupsje join the club! Ik ben ook zo, Haha. En wauw wat knap van die lezers! Hoe doe je dat?Ik kom niet boven de 3000. Tips?

 2. Wat een mooie cijfers! Daar mag je zeker trots op zijn. Met meer willen in het algemeen is in wezen niet per definitie iets mis vind ik, het kan juist een motivator zijn om de onderste uit de kan te halen. Dat najagen wat je graag wilt bereiken. Het wordt denk ik pas echt vervelend als het “ten koste van” gaat opspelen. Mijn waarschuwingssignaal is niet genoeg aandacht hebben voor mijn omgeving, maar teveel focus op iets wat minder belangrijk zou moeten zijn.

  1. Hi Mary-Lou, wat een mooie reactie, heel motiverend ook, dankjewel. Ja niet genoeg aandacht voor je omgeving is ook herkenbaar. Liefs

 3. Ik vind het altijd knap als mensen zo persoonlijk durven te schrijven 👍🏻Durf ik niet, geniet van het compliment rupsje. En je herkent bij jezelf wat je anders wilt, dus dan ben je al halverwege. Maar doe vooral wat jij wilt en niet wat je denkt wat voor ander moet! Ik volgde je blog nog niet. Nu zeker wel!

 4. Ik herken hier wel iets in van mijzelf..meer meer meer. Ik denk inderdaad dat ook voor mij het signaal het minder aandacht te hebben voor belangrijke dingen. Zoals iemand hier boven ergens zei. Het stapjes plan wat je beschrijft en de puntjes over je telefoon klinken erg inreressant! Vooral degene na 20uur geen tel meer. Lijkt mij hemels. Kindjes in bed en helemaal even geen buitenwereld! Erg leuk dit artikel, rupsje!

  1. Wat een mooie woorden, dankjewel. Ja ik kan het zeker aanraden om na 20:00 uur off line te gaan, al lukt het mij dus ook lang niet altijd 😉

 5. Ik herken me een beetje in jouw verhaal. Ook ik heb wel eens last van het ‘nooit genoeg’ syndroom. Ik push mezelf altijd. Dingen kunnen altijd beter, groter, mooier, sterker, (vul zelf iets in). Soms heel vervelend maar aan de andere kant vind ik het toch ook een positieve eigenschap omdat je exact weet wat je wil, wat je doelen zijn en hoe je je doelen bereikt. Maar als doelen niet binnen de door mij bedachte termijn gehaald worden raak ik wel lichtelijk gefrustreerd, dat is dan weer de keerzijde.

  Ik wens je veel succes de komende week.

 6. Wauw van 500 naar 15.000! Wat een gigantische sprong! Knap hoor. Zelf merk ik dat ik steeds mee een balans vind door mezelf ruimte te geven om niet alles direct perfect te doen. Maakt het #rupsjenooitgenoeg syndroom wat beter handelbaar haha.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: