6 bijzondere variaties voor je havermout ontbijt

Ik eet elke ochtend een bord havermout. Zelfs als ik op vakantie ben neem ik mijn eigen havermout mee, gewoon omdat ik het super lekker vind en het heerlijk vult. Maar heeeeel soms heb ik wel eens wat behoefte aan variatie 🙂 Daarom deel ik vandaag 6 variaties voor een havermout ontbijt. Optie 1 en 5 lijken mij heerlijk, maar optie 2 lijkt mij echt verschrikkelijk, hahaha. Ik ben heel benieuwd voor welke optie jij gaat.

Liefs Sophie

Optie 1: Havermout met een Tropische Kokos twist 

Optie 2: Havermout met pindakaas, banaan & chia

Optie 3: Appel/Kaneel havermout met amandelmelk  

Optie 4: Havermout mix met Tropisch Fruit & Banaan

Optie 5: Havermout met gedroogde abrikozen en amandelschilfers 

Optie 6: Havermout met cacao, zoete banaan en noten 

ARTIKELEN DIE JE MOGELIJK OOK INTERESSANT VINDT:

opzoek2

OPROEP: Ik ben op zoek naar jou!

7 fabels
7 FABELS over bananen, kaas, koolhydraten, eten en afvallen
gewicht
Is het echt mogelijk? Gelukkig zijn met “overgewicht”?
koolhydraten
Van koolhydraten word je dik. Feiten en fabels.
bananencake
De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten!

One Comment

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: