Gepost op

4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken

30 gedachten over “4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken

 1. Ik heb helaas geen bad! Boehoee… want ik kan daar erg van genieten. Mijn favoriete plek is de overkapping in de achtertuin met loungebank en buitenhaard. Kan niet wachten tot het weer heerlijk weer buiten is om de hele dag daar door te brengen.

  1. KLinkt heerlijk 😊

 2. Heerlijk beeld! Hopelijk binnenkort mijn favoriete plek onze mini Amsterdamse tuin 🌞

 3. Goeie tips, helaas heb ik echt een ieniemienie huisje. Ik ben wel al maanden bezig met ideeĂ«n uit te werken voor de herinrichting van mijn woonkamer met zithoekje bij het raam! 😉

 4. Ik heb helaas geen bad! Maar in ons volgende huis komt er terug eentje want na 4 jaar zonder bad ben ik er echt weer aan toe. Uit pure miserie bel ik nu af en toe mijn schoonouders of ik dan daar mag komen badderen. Haha!

 5. Super leuk die foto inspiratie! Ik wil nog een lekker zithoekje maken in huis, plus een werkgedeelte.

 6. Haha jouw intro 😛 Ik denk dat ik er ook tussen zou staan. Wat een heerlijke inspiratie plaatjes! Love Pinterest

 7. Ik moet mijn tuin nog helemaal gaan aanpakken, wil ook graag lampjes (vergelijkbaar met een paar van je voorbeelden). Ga van deze weekend beginnen. Dankje voor inspiratie.

 8. Leuke inspriratie. Rond het voorjaar altijd de kriebels om alles om te gooien en veranderen. Beetje inspiratie is heel fijn. Loungen in de tuin is mijn streven voor deze zomer!

 9. […] 7 fabels over bananen, kaas, koolhydraten, eten en afvallen 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  […]

 10. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 11. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 12. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 13. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 14. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 15. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 16. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 17. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 18. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 19. […] Workshop “Ultiem Geluk” en “Zelfacceptatie”  7 FABELS over bananen, kaas, koolhydraten, eten en afvallen Is het echt mogelijk? Gelukkig zijn met “overgewicht”? Van koolhydraten word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  […]

 20. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 21. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 22. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 23. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 24. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 25. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 26. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 27. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 28. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

 29. […] word je dik. Feiten en fabels. De reden waarom jij niet afvalt komt door deze 10 producten! 4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken  7 citaten waardoor ik minder bang ben voor de dood, en het verlies beter kan […]

Geef een reactie