30 thoughts on “4 tips om van je huis de ultieme ontspanningsplek te maken

  1. Ik heb helaas geen bad! Boehoee… want ik kan daar erg van genieten. Mijn favoriete plek is de overkapping in de achtertuin met loungebank en buitenhaard. Kan niet wachten tot het weer heerlijk weer buiten is om de hele dag daar door te brengen.

  2. Goeie tips, helaas heb ik echt een ieniemienie huisje. Ik ben wel al maanden bezig met ideeën uit te werken voor de herinrichting van mijn woonkamer met zithoekje bij het raam! 😉

  3. Ik heb helaas geen bad! Maar in ons volgende huis komt er terug eentje want na 4 jaar zonder bad ben ik er echt weer aan toe. Uit pure miserie bel ik nu af en toe mijn schoonouders of ik dan daar mag komen badderen. Haha!

  4. Ik moet mijn tuin nog helemaal gaan aanpakken, wil ook graag lampjes (vergelijkbaar met een paar van je voorbeelden). Ga van deze weekend beginnen. Dankje voor inspiratie.

  5. Leuke inspriratie. Rond het voorjaar altijd de kriebels om alles om te gooien en veranderen. Beetje inspiratie is heel fijn. Loungen in de tuin is mijn streven voor deze zomer!

Geef een reactie