9 Comments

  1. Oooh vooral dat ongeduldig. Dat is echt mijn grootste probleem. Ik ben al onderaan de glijbaan voordat ik het trappetje beklommen heb. Verschrikkelijk….echt een leerproces. Mooi geschreven!

  2. Jaaa, helemaal mee eens! Je mind is zo sterk.. En haha, dat ongeduldige klinkt wel erg bekend! *guilty* Ook ben ik echt gek op die feelgoodboekies! Leuk 🙂

  3. Fijne tips. Ik stel mezelf vaak ook grote doelen en droom groots maar herken dat ongeduldige wel een beetje. Ik weet precies wat ik wil en het liefst realiseer ik dat zo snel mogelijk. Een moodboard maken heb ik nog nooit gedaan maar lijkt me wel leuk om eens te doen.

  4. Ik vind jouw blog altijd zo inspirerend! Dus dat heb jij bij mij al bereikt. Verder zijn dit superhandige tips en vooral nummer twee heeft mij weer wat rust gegeven. Een moodboard wilde ik al voor mijn huisje maken, maar misschien moet ik die gewoon voor mijn leven maken.
    En ik heb al een white book en black book klaar liggen alleen nog niks mee gedaan.

  5. Dat ongeduld is me zo herkenbaar! Daardoor vergeet ik de essentie van de zaak wel eens. Deze tips kan ik dus erg goed gebruiken :)!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: