Gepost op

top 10 vrouwen die mij inspireren mijn droom achterna te gaan

Vorig jaar lag ik nu aan bed gekluisterd vanwege een zware rug operatie die net achter de rug was. Ik kon nog nauwelijks lopen en ik was behoorlijk aan het ontwennen (ja je leest het goed) van de morfine die ik ruim een jaar lang had geslikt. Nu voel ik me sterker dan ooit, fysiek EN geestelijk. Mijn missie/mijn droom: zoveel mogelijk vrouwen & meiden inspireren een gelukkige MINDSET & LIFESTYLE te bereiken. En dit jaar staat voor mij volledig in het teken van deze droom. Zo komen er ontzettend veel leuke samenwerkingen aan, waaronder een exclusieve samenwerking met het platform Fitgirls.nl 🙂 super cool! Maar daarover binnenkort meer. Nu eerst 10 vrouwen die mij inspireren om mijn droom achterna te gaan, no matter what.

Met stipt op nummer 1 mijn moeder! Zelfstandig, krachtig, en de beste moeder die ik me kan wensen. Zij heeft mij geleerd altijd je eigen dromen te volgen, voor je eigen mening uit te komen en dat het ok is om tegen de mainstream in te zwemmen. Love you.

img_4256

Jennifer Hudson. In 2008 werden haar moeder, broer en neefje vermoord. Jennifer Hudson is voor mij het boegbeeld voor het thema “sterker dan ooit”. En wat een power voice:)

N my hostess dress was on point too!

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

Beyonce, zij staat in mijn lijst omdat zij laat zien dat alles mogelijk is als je er hard voor werkt, uniek durft te zijn en je je eigen pad durft te bewandelen.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Patricia Paay, de afgelopen weken moeten afschuwelijk zijn geweest voor haar. 2 weken terug gaf ze een super sterk interview bij Eva Jinek, waar ze wat mij betreft echt een inspirerende kant van haar zelf liet zien. “Kin omhoog en doorgaan” zei ze. Dankjewel Patricia voor je sterke boodschap.

A post shared by Patricia Paay (@patricia_paay) on

Iris Apfel. Wie doet het haar na. 95 jaar en onderneemster pur sang. Zo verscheen ze vorig jaar nog in een auto commercial en was ze het gezicht van een groot modemerk. Een echte inspiratie dus voor alle vrouwelijke onderneemsters.

Photo by: Jenna Marie Wakani

A post shared by Iris Apfel Official 👓💄 (@iris.apfel) on

Alicia Keys, een vrouw die tegen de mainstream inzwom door haar ‘No Make-up” campaign. Ik ben fan van haar authenticiteit en daarom hoort ze thuis in mijn top 10.

😉 #TIDALX1015

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Dr. Jane Goodall, een vrouw die haar hart volgde en 40 jaar van haar leven spendeerde aan haar studie naar het sociale en familiale leven van de chimpansees. Heel bijzonder en inspirerend.

Linda. Onderneemster in hart en nieren, open, kwetsbaar en intelligent. Do I need to say more.

Adele. I Love Adele, uniek, one of a kind en iemand die durft te staan voor haar eigen keuzes

Los Angeles, CA / Staples Center / Aug 10

A post shared by Adele (@adele) on

Brene Brown. Auteur van de bestsellers: Sterker dan ooit en De moed van imperfectie. En mijn ultieme inspiratiebron als het gaat om het tonen van mijn kwetsbaarheid en het volgen mijn droom.

En dan tot slot de vraag 🙂 Wie is jouw ultieme inspiratie bron? Super leuk als je het wilt delen.

Liefs Sophie

VRAAG NU GRATIS MIJN NIEUW E-BOOK AAN!

gratisebooksovschoice

DOE DE TEST EN ONTDEK OF MIJN WORKSHOP WAT VOOR JOU IS!

Schermafbeelding 2017-04-28 om 20.28.01.png

TOP 5 INSPIRERENDE ARTIKELEN DIE JIJ OOK INTERESSANT ZULT VINDEN!

editieNL
Vandaag zei ik nee tegen een TV interview bij EditieNL. What was I Thinking?!
afvallen
De reden waarom je niet afvalt komt door deze 10 producten!
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht
Is het echt mogelijk gelukkig zijn met overgewicht?
van killerbody naar killermindset
Van Killerbody naar Killermindset!
blog 7 fabels over kaas,bananen, voeding en afvallen
7 Fabels over bananen, kaas, voeding en afvallen

6 gedachten over “top 10 vrouwen die mij inspireren mijn droom achterna te gaan

  1. Wauw, wat een bijzondere vrouwen! Kan me voorstellen dat zij een voorbeeld voor je zijn! Mooi artikel 🙂

    1. Zelf denk ik wat betreft jouw mamma dat er veel gemeenschappelijks in onze genetische achtergrond is. En die zelfde genen bezit JIJ ook!

      1. wat lief dankjewel

  2. […] Top 10 vrouwen die mij inspireren mijn droom achterna te gaan Deze gedachte maakt gelukkig zijn zoveel gemakkelijker  […]

  3. En zoals je bij ons aanheeft dat je vrouwen uitzoekt waar je op lijkt zie ik bij deze vrouwen veel kenmerken van jou!!! Ondernemend, staan voor je eigen keuzes, inspirerend en kwetsbaar maar sterk tegelijk!!!

    1. 🙂 wat leuk om te lezen!!! x

Geef een reactie